Наслов

Мајкл Брајант

Исти потези, исти движења, шутеви од исти позиции, исти гримаси и ист менталитет на паркет. Беспотребни се компарациите за тоа кој е подобар, бидејќи титулите и прстените зависат од цела екипа.

Ова беше вториот дел од видеата Коби версус Џордан - Идентични игри. Во продолжение го имаме постариот, од минатата година кој што направи бум со 3 ипол милиони прегледувања. 

Е, сега, ако имате намера подетално и педантно да си прегледате и направите ваша компарација, клик долу на сликата, Los Angeles TImes добро ја имаат разработено големата дебата.

26 Август 2013

За авторот