Наслов

Магичната Лешница во лето

Затоа што времето започнува да фаќа потопли ветришта и затоа што е редно да ви пуштиме малку лиги за лето. Интермецо од Македонските Алпи и срцето на Шара. П.С. Ова нека ви бидат наш предлог за некој топол летен викенд.

Видеото е изработено од PAN продукција во соработка со ПК Љуботен и МЕД (Македонско Еколошко Друштво) а снимано е летото 2014 година во срцето на Шар Планина, Лешница.

Матерјалите изобилуваат со прекрасни пејсажи од еден од најубавите планински предели на Македонија каде планинарите минуваат неколку дена во кампинг зачинет со разни прошетки низ убавините на овој крај.

03 Март 2015

За авторот