Наслов

Лигавење на ЈуТјуб

Прво беше вака: се појави една многу јака австралиска атлетичарка по име Мишел. Мишел имаше страшно добар настап (од сите аспекти) на Светскиот шампионат во Барселона кој заработи 19 и нешто милиони клика на Ју Тјуб. После се појави видео на група хиени кои се лигават на видеото на Мишел. Сосема се во право!

Мишел на 100 метри со пречки на шампионатот во Барселона.

Групата хиени под името Forever Alone меѓу кои се наоѓа и една најзагрозена со пуштени подочњаци заради тоа што претерал со буљање во Мишел на Ју Тјуб. 

14 Декември 2012

За авторот