Наслов

Летечи чалам

Австриецов кај се фрли од хеликоптер, кај достигна 170km/h брзина, па уште успеа и да се прочалами на луѓето што си уживаа на врвчево!

Летачкиот Марко Валтеншпил од Red Bull Skydive Team изврши неверојатен подвиг над планината Шафберг во Австрија поминувајќи со својот летачки костум застрашувачки блиску до врвот на планината. Башка главниот момент е дотеран и прикажан во слоу моушн!

29 Ноември 2012

За авторот