Комерцијална објава

Наслов

Купи привезок на 7-та Авицена Женска трка

Оваа година за првпат сите заинтерестирани жени учеснички на Авицена Женската трка, ќе имаат можност да си однесат и спомен од трката за себе и своите најблиски со уникатни привезоци за клучеви.

Голема радост ни предизвикува што „Авицена Женската трка” стана традиција секоја година. Спортувањето и дружбата се главните фактори кои играат улога на овој настан.

Со голема желба ги изработивме и привезоците, каде сите заинтересирани учеснички може да си купат по симболична цена од 100 МКД. – преставник од Пехар Скопје

Дел од средствата ќе бидат наменети за хуманитарни цели.

11 Март 2019

За авторот