Наслов

Котор Вертикал Екстрим - трето издание

Третото издание на которскиот вертикален предизвик е веќе објавено, а следи и одлично видео загревање за трката која буквално оди од морето до небото на Бока Которска. 

31 Јануари 2017

За авторот