Наслов

Ко за прв роденден на Критична Маса Скопје!

Не бива, на некој што има едно запче и дува една свеќичка да не му приредиш изненадување. Критична Маса го заслужи ова, издржа цела една година и константно прераснува во нешто големо. Ние сметаме дека одиме напред и правиме промена, а вие?

Момци и девојки, џентлмени и дами, дечиња, баби и дедовци и сите љубители на велосипедот кои многу пати се појавија на светлите собири на Критична Маса, го прославивте Вашиот прв роденден на одличен начин и нема за што да се грижите!

Мултикоптерот може да го пронајдете тука

30 Мај 2013

За авторот