Наслов

Ќе видите за што реклама

Двајца момци, одлични во алпинизам и дрндање нагоре-надоле на она еластичноно јаже обесено на 6 километри од земја и сè нешто се соблекуваат...

Дечките се Французите Антони Моиневил и Танкред Мелет, двајца слеклајнери (slackliners) кои се вклопени во главните улоги покрај она интересно музиче. И да, ја рекламираат колекцијата есен/зима 2013 за долна облека на Paul Smith. 

Па добро, ако погледнете има 3 за 100.

04 Октомври 2013

За авторот