Наслов

Ќе биде водено во Барса

На 19ти ќе започне петнаесетото Светското првенство во пливање кое ќе се одржува во бисерот на Медитеранот. Како загревање на водената ситуација која не очекува, еве го спотчето и официјалната песна.

11 Јули 2013

За авторот