Наслов

Кандид Товекс - Скијај го светот

Сме го виделе Кандид во многу откачени и скоро нереални „скијачки” ситуации, но во последната епизода (читај реклама) типчево скија буквално на се што ќе налета и на било која локација каде ќе се најде...

22 Јануари 2018

За авторот