Наслов

Како Кандид скијаше на суво

Да не речете дека Кандид во рекламата за Ауди каде скијаше на суво е фејк и снимана во студио. Не, дечкото е стварно отиден и да не речете дека не се искрши салгам... 

25 Јануари 2017

За авторот