Наслов

Јужни ветришта

Да ја разбиеме зимскава монотонија и малку да се насмееме имаме монтажа на неколку сурферски моменти од топлата јужна хемисфера перфектно склопени со звучни прдежи. Толку!

05 Јануари 2015

За авторот