Наслов

ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА!!

Наскоро на Македонската телевизија ќе започне емитување на интересен серијал под наслов „ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА” 

Овој проект ќе ги промовира македонските природни и културни убавини, поттик за народот да се заврти назад кон природата, подобро да си ја запознае земјата, да се грижи и да ја чува традицијата и природното наследство. Еден поглед на нашата земја од аспект на еко и авантуристичкиот туризам, подобен за рекреација, релаксација но и многу акција! Водител на серијалот ќе биде Илина Арсова. Епизодите ќе се емитуваат еднаш неделно, и ќе бидат од различни локаци од Македонија

ТИМОТ ЗА ВРЕМЕ НА СНИМАЊЕ - Автор на насловна фотографија: Горан Петровски

 

25 Септември 2015

За авторот