Наслов

Италијанска маунтинбајк пасија

Сигурно го знаете она " НИЕ СМЕ ОНА ШТО ЈАДЕМЕ" епа кај Марко тоа би дошло вака "НИЕ СМЕ ТОА ШТО ВОЗИМЕ".  А Марко си вози маунтајнбајк и тоа со пасија и љубов. 

27 Февруари 2013

За авторот