Наслов

Македонскиот шампион достојно пречекан

Македонецот Игор Иџе Стефановски кој со маестрални возења низ целиот шампионат успеа да стане новиот европски шампион на ридски патеки и да го достигне врвот на македонскиот автомобилизам достојно беше пречекан по последната трка во Бузет. 

22 Септември 2014

За авторот