Наслов

The House of Dancing Water

Иако звучи како некоја куќа од „Игра на тронови”, The House of Dancing Water е реална циркуска атракција од Макау која се одвива над и во вода. Значи, ако не ви се интересни сите оние скокови од платформа или отскочна даска тогаш лулашка му е мајката.

29 Април 2015

За авторот