Слика на денот

Наслов

Хокеј до гола кожа

Една весела дружина од нашиве простори ги користи ниските температури за високи дози на адреналин.

Нашите источни соседи, начекале смрзнато езеро во Панчарево, па решиле да поиграат малку хокеј на отворено. Адреналинот си го направил своето, па натпреварот продолжил на -2 степени со минимална облека. Дружината ветува дека повторно ќе се организира, но следен пат ноќно.

03 Февруари 2015

За авторот