Наслов

Голотија на карпа - календар за 2016

Дин Фиделман веќе повеќе години го издава календарот Stone Nudes, но за прв пат истиот се печати и е пуштен во продажба на Балканот. 

Благодарение на бугарскиот магазин 360° монохроматскиот каледнар со суптилна голотија и качувачки актови ќе можете да си го пазарите за помалку од 10 лева. 

Контакт - magazine@360mag.bg или ТУКА

03 Февруари 2016

За авторот