Комерцијален текст

Наслов

Големи сезонски попусти во Scout Outdoor Shop

Scout Outdoor Shop е специјализирана продавница за секаков вид на облека, обувки и опрема за различни рекреативни активности во природа.

Посетете нè во нашиот изложбен салон на улица Максим Горки бр. 17, каде што е во тек сезонско намаление до 50% на познатите светски брендови Jack Wolfskin, Regatta, Dare2Be и Salewa.


08 Март 2014

За авторот