Big Stone, Tiny Humans

Наслов

Најди ги човечињата кои висат на „Капетанот”

„Капетанот” или Ел Капитан претставува вертикална монолитна гранитна формација висока околу 900 метри од базата до врвот, а ова се некои мали човечиња кои со помош на опрема, знаење и упорност во (најчесто) повеќедневни тури се обидуваат да ја искачат.

13 Ноември 2017

За авторот