Наслов

Фудбалски класици – Der Bomber

Како од втората Светска војна па наваму се зашрафуваше западно германската фудбалска машинерија и Баерн Минхен на чело со можеби најдобриот германски напаѓач Gerd Mϋller.

06 Декември 2012

За авторот