Наслов

Фудбалот е џез

Уф, каков ли распоред на утакмици за наредното коло во Лигата на Шампионите и Лига Европа ни приреди вчерашниот ждреб. Како Херби Хенкок во Watermelon men, чиста импровизација и ликвидност.

23 Ноември 2012

За авторот