Наслов

Франција и нивната алпинистичка режија

Кога си држава како Франција која има длабоко и богато алпинистичко минато, ќе имаш и вакви продукции кои ќе ги прават едни од најдлудите трејлери за алпинистички филмчиња. Baraka (запазете) Flims, а не Films и феноменалниот трејлер за Rockin` Cuba.

15 Мај 2013

За авторот