Наслов

Фотељи и хорор (инфографик)

Студентите и те како ќе го сфатат инфографикот буквално и столче нема да видат, а нема да биде лошо и сите ние што поминуваме енормно време во паразитарните 90 степени на работа и по дома малку да станеме и да истегнеме кичма. А и треба да станете, информациите се хорор.

23 Февруари 2013

За авторот