Наслов

Феликс, искрено не!

По неверојатно лудиот скок на Феликс Баумгартнер од работ на вселената, Австриецот си ја отвори душата и искрено проговори за неговите чувства за време на скокот. 

Откако ја скрши Мах равенката на звукот фрлајќи се некаде од стратосферата на височина од некои 39km Феликс проговоре за неговото уникатно искуство. Тој јасно си го ризикуваше животот за исполнување на целта која ја исполни, но како се осеќа после целата Ред Бул стратос манија?

Во интервјуто за NBC News тој искрено изјави дека скокот не му причинил големо задоволство и дека истиот бил официјален крај на неговата каскадерска кариера. 

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

23 Ноември 2012

За авторот