Наслов

ЕпСКИ април на Рила (и Балканот)

Новите и тазе студени бранови на балканскиот полуостров па и во поширокиот дел на Европа овој април донесоа еден куп снег за одлично затварање на сезоната. Подоле следи едно страшно добро и кратко парче видео од Рила... 

27 Април 2017

За авторот