Наслов

Една ратрак „играчка” во лавина на Шара

Видео од скијачкиот центар Брезовица на Шар Планина многу добро ја покажува силата на снегот во неговата најсурова агрегатна состојба - течна. Лее...

20 Јануари 2019

За авторот