Комерцијален текст

Наслов

Дали сте вистински подготвени да освојувате нови територии?

Suunto Ambit - проверен партнер на секој авантурист. Сега на 20% попуст во Scout Outdoor Shop!

Suunto Ambit е семејство на врвни спортски часовници, со напредни функции, наменети за разни рекреативни и професионални спортски активности како: трчање, пешачење, скијање, пливање, велосипедизам, планинарење, алпинизам и нивни комбинации.

Модерниот дизајн, водоотпорноста и издржливата Li-on батерија што се полни, го прават Suunto Ambit 2 сигурен избор, за секој кој бара врвен спортски часовник подготвен за екстремни предизвици.

Мулти-функционалните Suunto Ambit 2 часовниците содржат:
-GPS локација и навигација
-3D компас
-мерач на брзина
-мерач на висина
-мерач на притисок
-мерач на температура
-мерач на пулс
-временска прогноза
-аларм за невреме
-USB приклучок за полнење и за трансфер на податоци и многу други.

Персонализирај го твојот Suunto Ambit 2 со преку 1000 апликации, кои ти стојат на располагање, креирани од Suunto и од други Ambit 2 корисници.

Проверете ги Ambit 2 Silver, Ambit 2 Black и Ambit 2 Black HR по специјални цени, и останатата Suunto понуда, во Scout Outdoor Shop (ул. Максим Горки бр. 17).

 

01 Декември 2014

За авторот