Наслов

Дајте ни ја играчката нам!

Тренинг играчката на Борусија Дортмунд која нема да е на одмет на било која фудбалска екипа. 

Футбонаутот е најновото „големо“ нешто за кое зборува цела фудбалска елита и со право треба да биде посакуваната играчка за Нова Година од било кој тим. 

Погледнете како функционира:

05 Декември 2012

За авторот