Наслов

Бомбај На Точак

Екипата на We Love Cycling направи еден интересен проект во кои се покриваат сите невозможни услови и „ма каква инфраструктура” за возење точак низ еден од најгусто населените градови во светот - Бомбај. А ние мислевме, Скопје, Тетово НаТочак.... 

Во проектот насловен како „Хаосот во Мумбај” ангажирани се тројца велосипедски курири од Шкотска, Париз и Њујорк кои се во обид што побрзо да се справат со метежот и сообраќајниот хаос кој се случува во градот како би ја доставиле својата пратка навреме. 

Како дополнително видео, дечките имаат и снимено 13-минутно 360° видео каде возат велосипед онака рандом низ градот, чисто да видите за што станува збор вон ова филуваново видео погоре. 

360 видео 

15 Февруари 2017

За авторот