Наслов

Body, Mind and Spirit Fest, три во едно, сè во едно!

„Во здраво тело, здрав дух, ама и ум!“. На секој сегмент, доделен по еден ден, за секој да си има можност да си го претстави своето. МОБ беше шармиран од посебен вид на енергија овој викенд, енергија која нè натера сите да пулсираме во духот на фестивалот. Кој беше, осети, кој немаше можност, нека погледне!

30 Септември 2013

За авторот