Наслов

Бетмен на Љуботен

Нашите лојални планинарски извори ни открија дека Бетмен викендов го искачил Љуботен - 2499 м.н.в. 

Првиот дел од селото Рогачево му била лесна, ама вториот сегмент му одел тешко, па дури и му се жалел на Робин во одредени моменти по телефон. Горе частел шампањ.

02 Март 2015

За авторот