Наслов

Белградскиот Маратон од високо

Белградскиот маратон 2015 помина во одлична организација, учество земаа 4500 натпреварувачи од 56 земји меѓу кои и од Македонија..Браво за сите оние што го "прошетаа"  Белград на најубавиот можен начин.

19 Април 2015

За авторот