Наслов

Беар Грилс и Обама си играат извидници

Во најновото кратко издание на Running Wild with Bear Grylls, Грилс како началник на извидничкиот одред го носи претседателот на САД во Алјаска и заедно јадат остатоци од лосос кој наводно претходно бил оставен од некоја мечка. Пошто интернетов е луда работа, одма наидовме на петиција за следен предизвик на Обама - како ќе се справи кога е дехидриран и кога апсолутно нема вода од никаде? Ви текнува? 

Петицијата поднесена од некој граѓанин до официјалниот сајт на Белата Куќа за Претседателот Обама да си ја испие урината кога ќе биде дехидриран во некоја од следните епизоди со Грилс како една од важните техники за прежувување

Досега ја имаат потпишано 690 луѓе. 

10 Септември 2015

За авторот