Наслов

Баскет според Дерик Роуз е:

Она што ќе ти остане откако ќе се избришат сите други работи, и кешот, и славата и оние светкавите работи на прстите, а ќе ти останат само Адидаските. Со кратки зборови, сè!

02 Октомври 2013

За авторот