Наслов

АРМ со две први места на крос во Словачка

Игор Јакимовски кој е дел од Армијата на Македонија беше единствениот претставник од друга земја кој учествуваше на военото првенство на Армијата на Словачка во крос што се одржа на 16.05.2013 во Рузомберок.

На програмата беа 2 трки кој се одржаа на 4 и на 10 километри во кој  Игор го освои прво место и во двете трки. 

16 Мај 2013

За авторот