Наслов

360ки додека Скопје е празно

Вчера низ улиците на скоро празно Скопје, се возеше третиот БМХ собир. 17 секунди од таму, 360 степена преку едни, барспин преку други скали. Од наше дете!

04 Август 2013

За авторот