Наслов

10 Совети за гледачите на Скопскиот маратон

Сите што трчале маратон се свесни колку голема помош може да им пружи публиката. Доколку сакате и вие да станете „добар" гледач потребно е да вложите многу труд :) За сите вас што ќе го следите Скопскиот маратон, подготвивме 10 совети:

10 Мај 2013

За авторот