Сите оние што сметаат дека тоа „не е фитнес" туку „дека е живот" неминовно ќе се пронајдат. Останатите, нека погледнат пар добри фотографии.

Се работи за маркетинг кампањата на Equinox, ланецот на луксузни фитнес компании со седишта во САД, со двете кампањи за 2012 и 2013 кој што се како продолжениe од една на друга. Изработена е од Тери Ричардсон, а мотото: It's not fitness. It's life е перфектно доловен.