Група охридски планинари, меѓукои и екипата на Зш Точак имале чест да го искачат врвот Магаро на Галичица под кристално ведро ноќно небо. Споделуваме дел од сликите и само сакаме да ве потсетиме дека не е секогаш потребно сонце за уживање во планините. 

Фото - Роберт Паноски