Фотогалерија од феноменалната планинарска тура организирана од I love Hiking на Караниколичко Езеро - Шара. 

Преку 150 луѓе од целата Македонија на една планинарска тура. Браво!

ФОТОГРАФИЈА - Зоран Илиевски