На 15 јануари 2015 година Aмериканците Томи Калдвел и Кевин Јоргенсон успеаја да го завршат нивниот 19-дневен подвиг на качување на најтешката big-wall насока во долината Јосемити - „Dawn Wall“ - „Стената од мугрите“. Ова се фантастичните фотографии од текот на качувањето.