Наслов

Workout for you, in remembrance of Irina!
Локација: 
Школка, Градски парк
Држава: 
Македонија
Датум: 
Четврток, 6 Јуни, 2019 - 19:00

Контакт

Европска недела е за сите, и оваа година Ве покануваме во чест на Ирина, Powerhouse Pilates, љубител на физичката активност, и за себе да ни се придружите и да вежбате заедно на Школка, Градски Парк на 06-ти јуни 2019 година во 19 часот со тимот на Powerhouse Pilates кој за втора година по ред се собираат со иста цел.

Бидете активни и придружете ни се, Ве чекаме!

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
 
 
 
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook