Наслов

ПЕТТО, јубилејно издание на Health, Fitness & Wellness Expo
Локација: 
Skopje
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 21 Септември, 2019 - 11:35

Контакт

Дали сте подготвени❓ Повторно е тоа време од годината! Најавуваме ПЕТТО, јубилејно издание на Health, Fitness & Wellness Expo - најголемиот настан за здрав животен стил кај нас! Пријавите за учество се отворени СЕГА, а ќе траат до 30.06.2019. Повеќе инфо тука >>> Кого би сакале ВИЕ да видите на HFW Expo?
За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook