Наслов

Обука за Kangoo Jumps инструктори
Локација: 
Велес
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 24 Јуни, 2017 - 09:00

Контакт

Име и презиме: 
Kangoo Club Macedonia

Приклучи се и ти на следната обука за Kangoo Jumps инструктори од најдобрата Oxana Moshescu Kangoo Jumps Trainer!

Кратка програма:
24/25.06 KANGOO POWER
26.06. KANGOO BOOTCAMP

На 24-ти јуни на Велешко Езеро, Оксана ќе одржи отворен тренинг за сите, но задолжително е пријавување на телефон 075377733 или пак на фејсбук фан страната на Kangoo Club Macedonia

Биди дел од Kangoo Jumps фамилијата, здобиј се со Kangoo Jumps интернационална лиценца!

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
1
 
2
 
3
 
 
 
 
7
 
8
 
9
 
10
 
 
 
 
14
 
15
 
16
 
17
 
 
 
 
21
 
22
 
23
 
24
 
 
 
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

На Facebook