Наслов

NOW WE MOVE!
Локација: 
Градски парк кај школката
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 12 Октомври, 2013 - 12:00

Контакт

Федерација за рекреативен спорт под мотото "Движи се за здравје" организира ден на рекреација и здравје!

Настанот ќе се одржи на 12.10.2013 (Сабота) на Школка во Градскиот парк.

Програма:
12:00 – 12:30 — Hi Low aerobic – Кети Матеничарска (Кети Фит)
12:30 – 13:00 — Body Extreme – Емилија Грујевска (Магнус) и Владимир Прибичевиќ (Body Line)
13:00 – 13:15 — The art of Pilates – Емилија Грујевска и Владимир Прибичевиќ

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
 
 
 
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook