Наслов

FIT CAMP - Градски Парк
Локација: 
Градски парк кај школката
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 11 Август, 2013 - 19:00

Контакт

Бидете активни, бидете фит!
Вежбајте со најдобрите велнес тренери.
Рекреација, дружење, забава, позитивна енергија.
It's FUN! It's FREE! It's FIT CAMP!!!

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
1
 
 
3
 
4
 
5
 
 
 
 
 
10
 
 
12
 
13
 
14
 
 
 
17
 
18
 
 
20
 
 
 
 
24
 
 
26
 
27
 
28
 
 
 

На Facebook