Наслов

Фестивал на Органска Храна #8
Локација: 
Школка, Градски Парк
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 1 Септември, 2018 - 11:00

Контакт

Град Скопје Ве поканува на осмиот по ред "Фестивал на Органска Храна" кој оваа година ќе се случи на 01-02, Септември, на добро познатата локација Школка - Градски Парк, Скопје.

Повеќе од 20-тина органски производители и изложувачи на органски производи, интерактивна програма, забава...

Бидете дел од настанот на кој заедно ќе градиме здрави навики. Следете не' за повеќе информации околу програмата, која наскоро ќе биде објавена.

#ГрадимеЗдравиНавики #ФестивалНаОрганскаХрана

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
 
 
 
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook