Наслов

Earth Hour 2017 Macedonia
Локација: 
Цела Македонија
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 25 Март, 2017 - 20:30

Контакт

Осма година по ред Македонија се вклучува во одбележувањето на најголемата светска еколошка акција!

Оваа година, Часот на планетата Земја се одржува на 25 март (сабота), кога во 20:30 часот по локално време во мрак ќе потонат над 7.000 града низ 170 држави ширум светот, а меѓу нив дел е Македонија.

Заблескај светлина на климатските промени!

ВКЛУЧИ СЕ ВО АКЦИЈАТА И ИСКЛУЧИ ГИ СВЕТИЛКИТЕ НА 25 МАРТ ВО 20:30 ЧАСОТ!

http://www.earthhour.mk/

#TvojataMok #EarthHourMK

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
4
 
5
 
6
 
7
 
 
 
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
 
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 

На Facebook