Наслов

Македонија - Полска (квалификации за EURO 2020)
Локација: 
Арена Филип 2
Држава: 
Македонија
Датум: 
Петок, 7 Јуни, 2019 - 08:45

Контакт

Во најголем број да ја поддржиме најдобрата македонска фудбалска репрезентација во нашата историја! Сите на стадион! Да им помогнеме на момците да си го остварат сонот и да не однесат на едно големо натпреварување UEFA EURO 2020!

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
 
 
 
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook